Till toppen av sidan

Partnerskap och medlemskap

Våra partnerskap bygger på långsiktiga relationer inom framför allt miljö, välgörenhet och idrott.

En Svensk Klassiker

Sedan 2014 är vi partner till En Svensk Klassiker och tillsammans utvecklar vi loppens återvinning och avfallshantering. Dessutom genomför ett antal av våra medarbetare de olika klassikerloppen. 

En Svensk Klassiker består av Vasaloppet, Engelbrektsloppet, Vätternrundan, Vansbrosimningen och Lidingöloppet och har funnits sedan 1971.

SUEZ har valt att stötta ett par organisationer som arbetar för att ge barn en friskare och tryggare framtid.

Barncancerfonden

Barncancerfonden arbetar för att bekämpa barncancer och se till att drabbade och deras familjer får den vård och stöd de behöver. 

UNICEF

UNICEF arbetar långsiktigt och brett med barns alla problem och rättigheter - på alla nivåer i samhället. De kämpar för att barn, över hela världen, ska få den barndom som de har rätt till. 

Återvinningsindustrierna

Vi är medlemmar i Återvinningsindustrierna (ÅI), en branschorganisation som företräder de privata återvinningsföretagen i Sverige.

Återvinn för livet.

Återvinn för livet. är ett initiativ som vi på SUEZ genomförde inför en av årets viktigaste dagar - Global Recycling Day (GDR) den 18 mars 2018. Global Recycling Day är en dag instiftad av Bureau of International Recycling (BIR) som handlar om att lyfta fram den betydelsefulla rollen som återvinningsindustrin spelar i vår gemensamma framtid. BIR vill genom sin manifestation förändra synen på återvunnet material till att uppfattas som vad det verkligen är – en viktig råvara, en betydelsefull resurs. För att uppmärksamma detta skänkte vi på SUEZ 1 kr för varje återvinningsbehållare vi tömde under fredagen den 16 mars till UNICEF s arbete för att skapa en bättre tillvaro för alla barn. Vi passade också på att släppa vår hållbarhetsrapport.