Till toppen av sidan
Visa tjänster i ditt område

Storsäck för avfall

En storsäck är rätt avfallslösning för dig med lite mindre mängder avfall. Storsäcken finns i ett antal olika storlekar och finns alltid nära tillhands när du behöver bli av med ditt avfall.

Det ska vara enkelt och smidigt att bli av med avfallet

Med en storsäck blir sortering och hantering enkelt, tillgängligt och smidigt för avfallslämnaren.

Säcken för allt

Vår storsäck passar utmärkt när du känner att du inte vill hyra en container för att bli av med avfallet. Den tar knappt någon plats samtidigt som den inte kostar något att hyra. Du köper den och använder den vid behov.

Denna säck passar vid många olika tillfällen. Trånga byggarbetsplatser, mindre avfallsvolymer, trädgårdsarbete, flera avfallsplatser med mera. Välj själv när och hur många säckar du behöver.

Säcken finns i storlekarna: 180 liter, 1000 liter och 1600 liter och hämtas med en lastbil utrustad med kran från den plats du önskar.

När det passar dig

Att ha en eller flera extra säckar till hands gör det enkelt när sorteringen ska börja. Du slipper framförhållning och kan starta sorteringen precis i den stund som det blir aktuellt.

Säcken är lämplig för alla, även för dig som är privatperson. Den passar ypperligt om du gör renovering eller byggnation i hemmet, städar ditt garage eller gör om i trädgården. Storsäcken hjälper och underlättar både ditt arbete och din avfallshantering.

Från beställning till återvinning

  1. Kontakta SUEZ och köp storsäcken.
  2. Ta fram säcken när det är dags att slänga avfallet.
  3. Kontakta oss när du vill att vi ska hämta säcken.
  4. En kranbil hämtar och transporterar säcken till en behandlingsanläggning.
  5. Säcken töms. Material som är osorterat sorteras innan det går vidare till återvinning eller annan behandling.