SUEZ i Kristianstad

För privatpersoner i Kristianstad

Välkommen till SUEZ i Kristianstad. Här kan du bland annat hitta ett urval av de återvinningstjänster och produkter vi erbjuder dig som privatperson. Att återvinna det som ska kastas ska inte behöva vara ett bekymmer – kontakta oss så hjälper vi dig med effektiva lösningar för enkel återvinning i Kristianstad.

Återvinningstjänster för dig som privatperson

SUEZ finns i hela landet och erbjuder återvinningstjänster till både företag, bostadsrättsföreningar och privatpersoner. Med ett stort tjänsteutbud och stark lokal förankring får du som kund tillgång till bästa möjliga service för din återvinning.

Stor containerguide

Känner du dig osäker på vilken container som är rätt för dig, eller hur det fungerar? Här får du all information du behöver för att hyra en container.

Mer om att hyra container
Återvinningstjänster för alla

Visste du att vi på SUEZ har ett stort tjänsteutbud med återvinningstjänster anpassade för företag, brf:er och privatpersoner?

Hela tjänsteutbudet

Vägledning till bättre återvinning

Ibland kan det vara svårt att veta hur man ska sortera det som ska kastas så att det ska kunna återvinnas. Och ibland vet man inte vilken tjänst eller produkt man ska välja för att få en enkel hantering. Därför hittar du här information och guider som ger dig svar på dina frågor och funderingar om återvinning. Tveka inte att höra av dig till oss om du inte hittar svaret på dina fråga.

Guider & hjälp

Här hittar du flera tips och guider som kan hjälpa dig till en bättre och mer effektiv avfallshantering.

Läs mer

Återvinningstjänster för bostadsrättsföreningar (BRF)

Bor du i en brf och behöver en smidig lösning för er avfallshantering. Är det dessutom så att ni vill utveckla er återvinning i föreningen – då har vi flera tjänster som är utformade för denna typ av situation. Det är allt från helhetslösningar med dimensionering av soprum, uppmärkning av kärl och tömning av avfall, till något enklare lösningar till den med lägre ambitionsnivå.

Kontakta ditt SUEZ kontor

För lokal och personlig service.

SUEZ Kristianstad betjänar följande kommuner

  • BROMÖLLA
  • HÄSSLEHOLM
  • KRISTIANSTAD