PreZero i Falun

För privatpersoner i Falun

Välkommen till PreZero i Falun. Här kan du bland annat hitta ett urval av de återvinningstjänster och produkter vi erbjuder dig som privatperson. Att återvinna det som ska kastas ska inte behöva vara ett bekymmer – kontakta oss så hjälper vi dig med effektiva lösningar för enkel återvinning i Borlänge.

Återvinningstjänster för dig som privatperson

SUEZ finns i hela landet och erbjuder återvinningstjänster till både företag, bostadsrättsföreningar och privatpersoner. Med ett stort tjänsteutbud och stark lokal förankring får du som kund tillgång till bästa möjliga service för din återvinning.

SUEZ är PreZero

Vi är samma återvinningspartner som tidigare med nytt namn. Arbetet med att profilera om till PreZero är i full gång men till dess - ursäkta röran!

Läs mer här
Hyr container

Du kanske ska rensa garaget, fixa till tomten, renovera eller bygga till din fastighet? Här kan du se vårt utbud av containrar att hyra för att ta hand om det som ska kastas under ditt projekt.

Visa containertjänster

Vägledning till bättre återvinning

Ibland kan det vara svårt att veta hur man ska sortera det som ska kastas så att det ska kunna återvinnas. Och ibland vet man inte vilken tjänst eller produkt man ska välja för att få en enkel hantering. Därför hittar du här information och guider som ger dig svar på dina frågor och funderingar om återvinning. Tveka inte att höra av dig till oss om du inte hittar svaret på dina fråga.

Guider & hjälp

Här hittar du flera tips och guider som kan hjälpa dig till en bättre och mer effektiv avfallshantering.

Läs mer

Kontakta ditt SUEZ kontor

För lokal och personlig service.

SUEZ Falun betjänar följande kommuner

  • FALUN