SUEZ i Växjö

För företag och bostadsrättsföreningar (brf) i Växjö

Välkommen till SUEZ i Växjö. På den här sidan hittar du de produkter och återvinningstjänster vi erbjuder lokalt. Här finns även vägledning för att skapa en mer effektiv avfallshantering och enkla rutiner för återvinning.

Återvinningstjänster för företag i Växjö

Med ett brett tjänsteutbud och stark lokal förankring kan vi ge dig som företagare bästa möjliga service. Vi erbjuder smidiga återvinningstjänster för alla typer och storlekar av organisationer och företag - från den lilla arbetsplatsen, verkstaden eller bondgården till det stora bygget, industrin eller evenemanget. Läs mer om hur vi kan hjälpa just dig med din återvinning. Med ett brett tjänsteutbud och stark lokal förankring ger vi dig som företagare bästa möjliga service. Vi erbjuder smidiga återvinningstjänster för alla typer och storlekar av organisationer och företag.

Helhetslösning för ditt avfall

Behöver hjälp med att ta ett helhetsgrepp kring verksamhetens återvinning och avfallshantering? Med helhetslösningen Miljöcirkeln® sätter vi kunden, miljön och ekonomin i fokus.

Läs mer om

Vägledning till bättre återvinning

Ibland är det svårt att veta hur man ska sortera det som ska kastas så att det ska kunna återvinnas. Och ibland vet man inte vilken tjänst eller produkt man ska välja för att få en enkel hantering. För att gör det enkelt för dig att göra rätt finns här information och vägledning som ger svar på många frågor och funderingar om återvinning. Tveka inte att höra av dig till oss om du inte hittar svaret på dina fråga.

Kontakta ditt SUEZ kontor

För lokal och personlig service.

Vi betjänar Växjö

Vi ger dig lokal och personlig service. Tveka inte att kontakta oss, vi finns här för dig och din återvinning.

Michael Ederfors
Mats Lindh

SUEZ i Växjö betjänar följande kommuner

  • ALVESTA
  • LESSEBO
  • UPPVIDINGE
  • VÄXJÖ