SUEZ i Eskilstuna

För företag och bostadsrättsföreningar (brf) i Eskilstuna

Välkommen till SUEZ i Eskilstuna. På den här sidan hittar du de produkter och återvinningstjänster vi erbjuder lokalt. Här finns även vägledning för att skapa en mer effektiv avfallshantering och enkla rutiner för återvinning.

Återvinningstjänster för företag i Eskilstuna

Med ett brett tjänsteutbud och stark lokal förankring kan vi ge dig som företagare bästa möjliga service. Vi erbjuder smidiga återvinningstjänster för alla typer och storlekar av organisationer och företag - från den lilla arbetsplatsen, verkstaden eller bondgården till det stora bygget, industrin eller evenemanget. Läs mer om hur vi kan hjälpa just dig med din återvinning. Med ett brett tjänsteutbud och stark lokal förankring ger vi dig som företagare bästa möjliga service. Vi erbjuder smidiga återvinningstjänster för alla typer och storlekar av organisationer och företag.

Vet ni vart ert känsliga material tar vägen när ni inte längre behöver det? Vi erbjuder säker, hållbar och välplanerad hantering av sekretessmaterial. Kontakta oss för beställning.

Läs mer och beställ vår tjänst SafeSimplex®
66 kontor

Du hittar alltid ett SUEZ-kontor nära dig överallt i Sverige.

80 km/h

SUEZ bilar är hastighetsbegränsade för att minska utsläppen

91%

av allt avfall som körs ut från SUEZ anläggningar återvinns

Hållbar helhetslösning för er verksamhet

Behöver ni hjälp med att ta ett helhetsgrepp kring verksamhetens återvinning och avfallshantering? Vi erbjuder effektiva helhetslösningar med fokus på kundens behov och långsiktig hållbarhet.

Läs mer om anpassad återvinning för er verksamhet

Vägledning till bättre återvinning

Ibland är det svårt att veta hur man ska sortera det som ska kastas så att det ska kunna återvinnas. Och ibland vet man inte vilken tjänst eller produkt man ska välja för att få en enkel hantering. För att gör det enkelt för dig att göra rätt finns här information och vägledning som ger svar på många frågor och funderingar om återvinning. Tveka inte att höra av dig till oss om du inte hittar svaret på dina fråga.

Återvinningstjänster för bostadsrättsföreningar (BRF)

Bor du i en brf och behöver en smidig lösning för er avfallshantering. Är det dessutom så att ni vill utveckla er återvinning i föreningen – då har vi flera tjänster som är utformade för denna typ av situation. Det är allt från helhetslösningar med dimensionering av soprum, uppmärkning av kärl och tömning av avfall, till något enklare lösningar till den med lägre ambitionsnivå.

Kontakta ditt SUEZ kontor

Vi ger dig lokal och personlig service. Tveka inte att kontakta oss, vi finns här för dig och din återvinning.

Kontakta SUEZ i Eskilstuna

Hjärtligt välkomna att kontakta vår lokala och kunniga personal när du har frågor kring ditt avfall.

Vi betjänar Eskilstuna

Jan Hammarbäck

SUEZ Eskilstuna betjänar följande kommuner

  • ARBOGA
  • ESKILSTUNA
  • KUNGSÖR
  • STRÄNGNÄS