Till toppen av sidan

Vår arbetsplats

SUEZ är en av de största spelarna inom avfalls- och återvinningsbranschen. Med 1 100 kollegor utspridda i hela landet arbetar vi gärna över gränserna för att kunna erbjuda våra kunder de bästa lösningarna på området.

Företaget har en lång historia som sträcker dig ända tillbaka till 1800-talet då Amandus Zacharias Sellberg börjar köra hushållsavfall med häst och vagn. År 2001 gick företagen Sellbergs och Miljöservice samman och blev SUEZ.
 
Företaget ägs av det börsnoterade SUEZ. Med fokus på avfallshantering och vattenrening är SUEZ ett renodlat miljöföretag med 62 000 medarbetare runt om i världen.

Personalen är vår viktigaste resurs. Något som också märks internt, inte minst genom det generösa klimatet. Det är ingen slump att vi satsar mycket på arbetsmiljöfrågor – det är viktigt att alla medarbetare har en god arbetsmiljö.
 
Miljöfrågor ligger SUEZ varmt om hjärtat och vi lever som vi lär. Vi uppfyller lagkraven och arbetar kontinuerligt för att minska vår egen miljöpåverkan. SUEZ är miljöcertifierat enligt ISO 14001. Vi erbjuder våra kunder en hög kvalitet på det arbete vi utför och är kvalitetscertifierade enligt ISO 9001.