Till toppen av sidan

Arbeta på SUEZ

Trygghet, Engagemang, Nytänkande

SUEZ är ett företag som arbetar för att våra medarbetare ska ha en god arbetsmiljö och må bra på jobbet. Att vi trivs och har roligt på arbetet visar de undersökningar som vi gör regelbundet bland medarbetarna.

Eftersom vår personal är en av våra viktigaste resurser och en förutsättning för att företaget ska fungera arbetar vi aktivt med arbetsmiljöfrågor.

Hos SUEZ har säkerhet högsta prioritet. Det ska vara lika självklart att man kommer hem i samma skick som man var i när man kom till jobbet.  För att detta arbete ska ge resultat krävs ett engagemang från alla som arbetar vid och besöker våra anläggningar runt om i landet.

På SUEZ har vi målet att bli en olycksfri arbetsplats. Vägen dit är att förebygga olyckor, hålla ordning på fordon, anläggningar och kontor. Säkerhet handlar om att vara uppmärksam på sitt eget och kollegornas beteende och att i alla lägen respektera säkerhetsreglerna. Vi bedriver ett gediget arbete så att personalens arbetsmiljö uppfyller kraven i arbetsmiljölagen, förordningar och föreskrifter. Att arbeta säkert är också viktigt för medarbetarnas nära och kära som vill att de kommer hem oskadda från jobbet varje dag.

Medarbetare