Till toppen av sidan

SUEZ söker miljöarbetare i Tyresö

Vi vill förstärka vår verksamhet med en erfaren miljöarbetare. Vi behöver dig för att med kvalitet och god service företrädesvis köra sidlastare men även arbete med baklastare kan förekomma.

Som miljöarbetare hos oss kommer du att ha ett självständigt och varierande arbete och kommer att ingå i en grupp med erfarna och trevliga kollegor. Vi är ett gott gäng som ställer upp för varandra och sätter laget för jaget. Vi vill varandra väl. 

Vem söker vi?
Som person är du serviceinriktad, noggrann och engagerad och möter utmaningar med en positiv attityd. Du tycker om att arbeta med nya utmaningar och har ett eget driv. Du är inte rädd för att hugga i när det behövs. Du har god förmåga att förhålla dig till periodvis hög arbetsbelastning och är van vid att samarbeta med andra. Du värdesätter ordning och reda.

C-kort och YKB är ett krav och du är ett föredöme i trafiken. Tidigare erfarenhet av branschen är värdefullt.

För oss är det viktigt att all kompentens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Vad erbjuder vi?
Du erbjuds ett spännande och varierande arbete tillsammans med goda kollegor. Eftersom vår personal är en av våra viktigaste resurser och en förutsättning för att företaget ska fungera, är det viktigt för oss att du trivs och mår bra på jobbet.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Placering vid vår verksamhet på Tyresö. Vi jobbar med löpande urval.

Välkommen med din ansökan gärna redan idag men senast den 25 mars!