Till toppen av sidan

SUEZ söker miljöarbetare i Sälen

Vi vill förstärka vår verksamhet med ytterligare en erfaren miljöarbetare. Vi behöver dig för att med kvalitet och god service företrädesvis arbeta med insamling av återvinningsmaterial.

Som miljöarbetare hos oss kommer du att ha ett självständigt och varierande arbete och kommer att ingå i en grupp med erfarna och trevliga kollegor. Vi är ett gott gäng som ställer upp för varandra och sätter laget för jaget. Vi vill varandra väl. 

Vem söker vi?
Som person är du serviceinriktad, noggrann och engagerad och möter utmaningar med en positiv attityd. Du är inte rädd för att hugga i när det behövs. Du värdesätter ordning och reda och har god förmåga att förhålla dig till periodvis hög arbetsbelastning. Du har lätt för att samarbeta och sätter kunden i fokus.

C-kort och YKB är ett krav och du är ett föredöme i trafiken. Alla våra turer är enmansbetjänade så du måste kunna arbeta självständigt. Tidigare erfarenhet av branschen och insamling av återvinningsmaterial är värdefullt. God lokalkännedom av Sälen området är meriterande.

För oss är det viktigt att all kompentens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Vad erbjuder vi?
Du erbjuds ett spännande och varierande arbete tillsammans med goda kollegor. Eftersom vår personal är en av våra viktigaste resurser och en förutsättning för att företaget ska fungera, är det viktigt för oss att du trivs och mår bra på jobbet.

Tjänsten är en säsongsanställning på heltid med tillträdesdag runt 1 december 2019 (ev tidigare) t.om 30 april 2020. Helger och kvällar förekommer. Placering Sälen. Vi jobbar med löpande urval.

Välkommen med din ansökan gärna redan idag men senast 30 september!