SUEZ söker miljöarbetare i Göteborg

Vi vill förstärka vår verksamhet med flera erfarna miljöarbetare. Vi behöver dig för att med kvalitet och god service arbeta med insamling av industri och verksamhetsavfall samt fastighetsnära insamling. Vi söker semestervikarier med C-kort/YKB under sommaren 2020.

Som miljöarbetare hos oss kommer du att ha ett självständigt och varierande arbete och kommer att ingå i en grupp med erfarna och trevliga kollegor. Vi är ett gott gäng som ställer upp för varandra och sätter laget före jaget. Vi vill varandra väl.

Vem söker vi?

Som person är du serviceinriktad, noggrann och engagerad och möter utmaningar med en positiv attityd. Du är inte rädd för att hugga i när det behövs. Du värdesätter ordning och reda och har god förmåga att förhålla dig till periodvis hög arbetsbelastning. Du har lätt för att samarbeta och sätter kunden i fokus.

C-kort och YKB är ett krav och du är ett föredöme i trafiken. Tidigare erfarenhet av branschen är värdefullt.

För oss är det viktigt att all kompentens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Vad erbjuder vi?

Du erbjuds ett spännande och varierande arbete tillsammans med goda kollegor. Eftersom vår personal är en av våra viktigaste resurser och en förutsättning för att företaget ska fungera, är det viktigt för oss att du trivs och mår bra på jobbet.

Tjänsterna är visstidsanställningar med tillträdesdag efter överenskommelse. Placering vid vår verksamhet i Göteborg.

Välkommen med din ansökan gärna redan idag men senast den 30 april.