Till toppen av sidan

SUEZ söker miljöarbetare i Borgholm

På uppdrag av Borgholms Energi kör vi insamling av hushållsavfall samt tömning av enskilda avlopp i Borgholms kommun. Under sommarperioden vill vi förstärka vår verksamhet med en eller flera miljöarbetare.

Som miljöarbetare hos oss kommer du att ha ett självständigt och varierande arbete och kommer att ingå i en grupp med erfarna och trevliga kollegor. Vi är ett gott gäng som ställer upp för varandra och sätter laget före jaget. Vi vill varandra väl.

Vem söker vi?
Som person är du serviceinriktad, noggrann och engagerad och möter utmaningar med en positiv attityd. Du tycker om att arbeta med nya utmaningar och har ett eget driv. Du är inte rädd för att hugga i när det behövs. Du har god förmåga att förhålla dig till periodvis hög arbetsbelastning och är van vid att samarbeta med andra. Du värdesätter ordning och reda.

Erfarenhet från miljöservicebranschen eller liknande arbete är av värde. C-kort och YKB är ett krav. God lokalkännedom är meriterande.

Vad erbjuder vi?
Du erbjuds ett spännande och varierande arbete tillsammans med goda kollegor. Eftersom vår personal är en av våra viktigaste resurser och en förutsättning för att företaget ska fungera, är det viktigt för oss att du trivs och mår bra på jobbet.

Tjänsten är en visstidsanställning på heltid, helgarbete kan förekomma. Placering vid vår verksamhet i Borgholm på Öland.

Välkommen med din ansökan gärna redan idag men senast den 31 mars!