ETT CIRKULÄRT PERSPEKTIV

PRIVAT

I vår webbshop kan du beställa containrar till både fast och rörligt pris. Bra att veta om du planerar föreningens årliga städning eller drömmer dig bort i ett större renoveringsprojekt.

Till toppen av sidan

SUEZ söker miljöarbetare FNI i Årsta

Vi vill förstärka vår verksamhet med en erfaren miljöarbetare. Vi behöver dig för att med kvalitet och god service företrädesvis arbeta med insamling av FNI.

Som miljöarbetare hos oss kommer du att ha ett självständigt och varierande arbete och kommer att ingå i en grupp med erfarna och trevliga kollegor. Vi är ett gott gäng som ställer upp för varandra och sätter laget för jaget. Vi vill varandra väl. 

Vem söker vi?
Som person är du serviceinriktad, noggrann och engagerad och möter utmaningar med en positiv attityd. Du är inte rädd för att hugga i när det behövs. Du förutsätts vara flexibel beträffande arbetsuppgifter. Du värdesätter ordning och reda och har god förmåga att förhålla dig till periodvis hög arbetsbelastning. Du har lätt för att samarbeta och sätter kunden i fokus. Arbetet är självständigt och kräver god planeringsförmåga då du själv planerar din körning.

C-kort och YKB, är ett krav och du är ett föredöme i trafiken. God datavana är meriterande, då vi alltmer går över till att arbeta med digital uppföljning. Tidigare erfarenhet från branschen är ett måste. God lokalkännedom i Stockholms innerstad med förorter är meriterande

För oss är det viktigt att all kompentens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Vad erbjuder vi?
Du erbjuds ett spännande och varierande arbete tillsammans med goda kollegor. Eftersom vår personal är en av våra viktigaste resurser och en förutsättning för att företaget ska fungera, är det viktigt för oss att du trivs och mår bra på jobbet.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde efter överenskommelse.

Välkommen med din ansökan gärna redan idag men senast den 22 mars!