Till toppen av sidan

SUEZ söker miljöarbetare disk tankbilar och tankcontainrar i Helsingborg

Vi söker dig som vill ta ansvar för att våra kunders tankbilar och tankcontainrar diskas på rätt sätt. Det är ett praktiskt arbete för en stresstålig person som gillar problemlösning.

I ditt arbete tar du emot tankbilar från chaufförer från olika länder i Europa. Du väljer rengöringsmetod efter behov och säkerställer att vi lämnar ifrån oss en ren tank. Allt ifrån att ånga bilen ren till att skrapa den ren manuellt ingår. Utöver rengöring ingår även lastning och lossning med hjälp av truck, skötsel av reningsverk och service av utrustning t ex pumpar.

Vi erbjuder ett självständigt och varierande arbete. Du förväntas ta aktivt ansvar och fatta egna beslut.

Vem söker vi?
Du har förmåga och gillar att upptäcka problem, hitta en lösning och självständigt utföra den. Du måste kunna hantera trånga utrymmen samt ha fysik som gör att du kan krypa in genom en lucka på 60 cm i diameter. 

Truckkort B1 är ett krav, C1 och C6 är meriterande. Du känner dig trygg nog med din engelska för att kunna prata med våra kunders chaufförer. Motsvarande kunskaper i tyska är meriterande.

Att du har en positiv attityd, är serviceinriktad, effektiv och noggrann ser vi som en självklarhet. Erfarenhet av arbete med kemiska produkter är meriterande.

Eftersom vår personal är en av våra viktigaste resurser och en förutsättning för att företaget ska fungera, arbetar vi aktivt med arbetsmiljöfrågor. Delaktighet, ett öppet företagsklimat, samarbete samt hög kompetens är grundvärden hos oss och vi förutsätter att du delar dessa.

För oss är det viktigt att all kompentens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Vad erbjuder vi?
Tjänsten är heltid och tillträde sker snarast. Tjänsten inleds med provanställning.

Välkommen med din ansökan gärna redan idag men senast den 12 december!