SUEZ söker driftledare i Göteborg

Vi söker dig som är intresserad av rollen som driftledare hos oss på insamling och sorteringsanläggning. Du kommer att ansvara för den personal & de fordon som samlar in och sorterar material i Göteborg, ca 18st. Som driftledare kommer du utveckla, planera, leda och följa upp avdelningens dagliga driftverksamhet.

En stor del av tjänsten består av planering av den dagliga verksamheten i syfte att uppnå bästa möjliga resursanvändning gällande såväl personal som utrustning/fordon. Detta sker i samarbete med transportledare/administratör och avdelningschef. Du kommer att vara placerad på vår anläggning i Göteborg. Du ska även se till att goda relationer upprätthålls med företagets kunder, leverantörer, myndigheter och övriga intressegrupper.

Andra arbetsuppgifter är att leda och motivera medarbetarna, kontakta kunder i olika ärenden, hantera reklamationer, rapportera avvikelser o s v i företagets datasystem och se till att verksamheten bedrivs efter gällande tillstånd och lagar, följa upp arbetsmiljön, inventera hämtställen, fordonsansvar, skyddsronder, produktivitet, mm. Vi arbetar med systemhjälp som IDHA, Fordonskontroll och TRIA mm.

Vi söker

Vi söker dig som är resultat- och målinriktad men även kundfokuserad, positiv, engagerad, noggrann, säkerhetsmedveten och tydlig i ditt ledarskap. Du bör ha erfarenhet av arbetsledning och god förmåga att kommunicera med andra människor. Branschvana och god kunskap om tunga fordon är meriterande och datavana ett absolut krav.

Du har en positiv attityd, är serviceinriktad och har en god samarbetsförmåga. Du är handlingskraftig och har lätt att fatta egna beslut. Du är kommunikativ och har goda kunskaper om utformning av hämtställen och förmåga att genomföra förändringar så att alla blir nöjda.  

Du har ett genuint intresse för miljöfrågor och av att leverera de tjänster våra kunder efterfrågar. Säkerhet för både våra medarbetare och kunder är av största betydelse för dig. Du har minst gymnasieutbildning.

För oss är det viktigt att all kompentens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Vad kan vi erbjuda dig?

Du får ett spännande och självständigt arbete tillsammans med goda kollegor, medarbetare och kunder.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan gärna redan idag men senast den 13 mars.