Till toppen av sidan

SUEZ söker avdelningschef till Helsingborg tankdisk

Som framgångsrik ledare hos oss är du både stabil och pålitlig. Och naturligtvis kunnig! Du kommer vara ansvarig för vår avdelning Tankdisken i Helsingborg. Det är en väldigt viktig avdelning för oss som tvättar (diskar) tankbilar rena från oljor och livsmedel, både till oss själva och andra. Den skiljer sig en del från våra andra avdelningar och sköts självständigt. Här arbetar idag fyra personer med att styra maskinerna, värma tankar, sköta vattenrening etc.

Arbetsuppgifter
Som avdelningschef är du direkt underställd Produktionschefen och ska se till att avdelningen sköts på ett bra sätt utifrån kunder, mål och riktlinjer. Det blir du som leder och motiverar vår personal att uppnå fastställda resultat- och verksamhetsmål. Du ansvarar för att se till att verksamheten sköts så optimalt som möjligt. Ansvaret är stort men också friheten. Exempel på andra arbetsuppgifter som ingår i tjänsten:

  • Budget- och personalansvar
  • Införa och upprätthålla företagets gemensamma ledningssystem
  • Se till att verksamheten bedrivs efter gällande tillstånd och lagar, samt avtal och interna regler
  • Göra underlag för investeringar
  • Följa upp arbetsmiljö och genomföra arbetsmiljöförbättringar
  • Se till att personal har rätt utbildning och träning för sina uppgifter

Vem söker vi?
Vi söker en trygg och stabil person som kan ta fullt ansvar för vår avdelning och sköta den som om det vore ditt eget. Du har flera års erfarenhet som ledare sedan tidigare, kanske som Underhållschef? Hur som helst är du tekniskt kunnig och intresserad. Du kan bemöta både chaufförer och speditionsfirmor på ett proffsigt sätt och kan både köra truck och skriva fakturor redan. Vi ser gärna att gillar att arbeta med 5S då vi behöver lägga lite större vikt vid ordning och reda, förebyggande underhåll och arbetsmiljöfrågor. Att du har viss förståelse och intresse för kemi är meriterande.

För oss är det viktigt att all kompentens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. 

Vad erbjuder vi?
Detta är en ansvarsfull och omväxlande tjänst i ett framgångsrikt företag. Verksamheten kännetecknas av en öppen och välkomnande atmosfär och för att trivas bör du tycka om att arbeta i en dynamisk kultur med höga ambitioner. Hos oss får du möjligheten att arbeta med omväxlande, intressanta och utmanande arbetsuppgifter i en stimulerande och internationell miljö. 

Vi strävar alltid efter att vara en attraktiv arbetsplats som kännetecknas av att man har förtroende för ledare, är stolt över det man gör samt trivs med och respekterar människorna man arbetar med. Tjänsten är en tillsvidaretjänst med placering på vår avdelning beläget på IPOS-området (gamla Kemira) i Helsingborg.