Till toppen av sidan

SUEZ söker avdelningschef i Norrland

Till vår avdelning Norrland söker vi nu en Avdelningschef. Dina arbetsuppgifter som avdelningschef består av att utveckla, planera, leda och följa upp avdelningens verksamhet.

Till vår avdelning Norrland söker vi nu en Avdelningschef. Dina arbetsuppgifter som avdelningschef består av att utveckla, planera, leda och följa upp avdelningens verksamhet.

Du ska utarbeta och följa upp avdelningens budget och har såväl resultat- och kvalitetsansvar som personalansvar. Du leder och motiverar dina medarbetare, följer upp verksamhet och arbetsmiljö samt säkerställer att utrustning har hög tillförlitlighet/ nyttjandegrad. I tjänsten ingår även att du leder det administrativa arbetet och utvecklar processerna där. Vi förutsätter att du har stort intresse av att arbeta med förbättringsarbete i verksamhetens alla områden med ett tydligt fokus att medverka till att utveckla våra affärer.

Att se till att goda relationer upprätthålls med företagets kunder, myndigheter och andra intressegrupper är också en stor del av din roll.

Din bakgrund
För att bli framgångsrik i tjänsten behöver du tidigare haft budget- och resultatansvar och ha stor vana av att göra affärer. Vi ser gärna att du har goda kunskaper i logistik, både vad gäller informationsflöde och fysiskt flöde, från miljöservicebranschen.  Du behöver ha en miljömässig förståelse, såväl yttre och inre miljö, arbetsmiljö och säkerhet. Du har sannolikt eftergymnasial utbildning eller motsvarande samt erfarenhet av arbetsledning med personalansvar. God datavana samt körkort förutsätts.

Som person är du
Vi söker dig som har ett kund- och resultatorienterat synsätt med förmåga till helhetssyn vad gäller kunder, medarbetare och leverantörer. Du är tydlig och trygg i ditt ledarskap och har en god förmåga att kommunicera med andra människor. Du är innovativ och söker hela tiden nya lösningar för att optimera affären. Att du har stark känsla för moral och etik, samt aldrig tummar på lagar och regler utan är ett mycket gott föredöme och ser till att skydda SUEZs varumärke är en förutsättning för tjänsten. Du är en god informatör och du ser dig själv som en utomordentlig representant för företaget, såväl internt som externt.

Förmodligen sporras du av förändrings- och utvecklingsarbete och trivs med att skapa förutsättningar för medarbetare och verksamhet att växa. Vi förutsätter att du är en person med god samarbetsförmåga, är handlingskraftig och har lätt för att ta egna beslut. Du jobbar målmedvetet och har en god planeringsförmåga.

Vad kan SUEZ erbjuda dig?
På SUEZ erbjuds du ett spännande och varierande arbete tillsammans med goda kolleger där du har möjlighet att utvecklas och växa. Tjänsten är tillsvidare på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan gärna redan idag men senast den 15 november.