Till toppen av sidan

SUEZ söker avdelningschef i Malmö

Vi söker en duktig chef/ledare till vår verksamhet i Malmö. Totalt sett består verksamheten av 50-60 personer, både tjänstemän och kollektivanställda. Du har tre driftledare till din hjälp. Hos oss arbetar många chaufförer med avfallstransporter även administratörer och transportledare. Nio personer är direktrapporterande till denna tjänst.

Arbetsuppgifter

Som avdelningschef är du direkt underställd Produktionschefen och ska se till att avdelningen sköts på ett bra sätt utifrån kunder, mål och riktlinjer. Det blir du som leder och motiverar vår personal att uppnå fastställda resultat- och verksamhetsmål. Du ansvarar för att se till att verksamheten sköts så optimalt som möjligt. Exempel på andra arbetsuppgifter som ingår i tjänsten:

  • Budget- och personalansvar
  • Införa och upprätthålla företagets gemensamma ledningssystem
  • Se till att verksamheten bedrivs efter gällande tillstånd och lagar, samt avtal och interna regler
  • Göra underlag för investeringar
  • Följa upp arbetsmiljö och genomföra arbetsmiljöförbättringar
  • Se till att personal har rätt utbildning och träning för sina uppgifter

Vem söker vi?

Vi söker någon med många års erfarenhet som ledare, troligtvis från någon form av transport eller logistikbransch, gärna återvinningsföretag. Detta är inte din första chefstjänst. Du är duktig på att få med dig dina medarbetare och leder på ett ödmjukt sätt. I vår verksamhet är det viktigt att du med lätthet skapar nätverk och kan kommunicera med alla på ett bra sätt. Vi ser gärna att du förhandlingsvana sedan tidigare då vi har en del uppdrag mot offentlig verksamhet och större företag. Vana vid fackliga frågor är nödvändigt.

Vad erbjuder vi?

Detta är en ansvarsfull och omväxlande tjänst i ett framgångsrikt företag. Verksamheten kännetecknas av en öppen och välkomnande atmosfär och för att trivas bör du tycka om att arbeta i en dynamisk kultur med höga ambitioner. Hos oss får du möjligheten att arbeta med omväxlande, intressanta och utmanande arbetsuppgifter i en stimulerande och internationell miljö. 

Vi strävar alltid efter att vara en attraktiv arbetsplats som kännetecknas av att man har förtroende för ledare, är stolt över det man gör samt trivs med och respekterar människorna man arbetar med. Tjänsten är en tillsvidaretjänst med placering i Malmö.