Till toppen av sidan

Fastighet och kontor

Avfallstjänster för fastighet, kontor och BRF

Blir det ofta oreda i soprummet? Vi kan hjälpa er med en välplanerad källsorteringslösning för nya och befintliga utrymmen som sänker avfallskostnader, minskar mängden sopor och skapar ordning i husets mest bortglömda rum.

Effektivisera återvinningen och skaffa ett praktiskt miljörum tillsammans med oss.

I utvecklingen av det återvinningskoncept vi erbjuder fastighetsägare och föreningar så har vi haft tre saker i åtanke – det som passar bäst för de boende, för föreningen och det som är bäst för miljön. Hushåll lämnar ifrån sig mängder av avfall varje dag. Genom att tillhandahålla rätt behållare och kringutrustning för er specifika fastighet kan vi tillsammans omvandla ett soprum till ett praktiskt miljörum. En genomtänkt källsorteringslösning i eller vid fastigheten förenklar vardagen. Vi bistår med tydlig information till de boende och återvinningsstatistik till dig som ansvarig.

Vi samlar in allt material som sorteras ut av föreningens hushåll. Materialet tas sedan omhand på bästa sätt – både ur ett hållbart och ekonomiskt perspektiv. Tillsammans gör det möjligt att omvandla avfallet till ny värdefull råvara. 

Hus

Lösningar som är bekväma, funktionella och miljöriktiga.

Med SUEZ Miljöcirkeln® Kontor betalar du bara en fast avgift per anställd och år vilket gör det enkelt att växa med lösningen och att kontinuerligt utvärdera företagets miljöarbete.

Vi erbjuder dig

  • Ett fast pris per arbetsplats och år
  • Enkelt och bekvämt
  • Snygga möbler
  • Välsorterade arbetsplatser
  • Hög sekretess
  • Viktig statistik
  • Diplomerad återvinning

Kontormiljö

Vill du veta mer om vad vi kan göra för dig?

Fyll i din ort eller postnummer nedan så kommer du till kontaktsidan för ditt lokala SUEZ-kontor.