Till toppen av sidan
Visa tjänster i ditt område

Återvinning för företag

SUEZ tar hand om alla typer av avfall och återvinningsmaterial från alla tänkbara branscher.

Långsiktigt och engagerat

Vi erbjuder långsiktiga återvinningslösningar och samarbetar idag med företag och verksamheter i alla tänkbara branscher. Genom att välja oss får du en nära och engagerad partner med lokal känsla och kännedom, med fokus på miljö och ekonomi på ett sätt som ger bästa möjliga utfall utifrån ditt avfall.

Miljöcirkeln®

Sparar tid, pengar och miljö


Med vårt välbeprövade koncept SUEZ Miljöcirkeln® kan vi ta ett totalansvar för din avfallshantering. Vi hjälper dig att sortera avfallet på bästa sätt och minimera volymerna till deponering vilket möjliggör betydande kostnadsreduceringar. 
SUEZ erbjuder effektiva återvinningstjänster för alla typer av verksamheter.

Vilken är din bransch?


Vi på SUEZ hjälper dig gärna och tar ett helhetsgrepp kring din återvinning och avfallshantering. 
Genom att välja oss får du en nära och engagerad partner med lokal känsla och kännedom. Med fokus på miljö och ekonomi ser vi till att allt fungerar så smidigt som möjligt.

En blomma bland avfall

Återvinningstjänster


Genom att analysera och inventera dina behov såväl generellt som vid varje projekt hjälper vi dig att hitta enkla och effektiva lösningar. Med rätt planering kan vi utvärdera vilka tjänster och behov som behövs, skapa goda rutiner för hämtning samt ge dig den uppföljning och redovisning du behöver.

Webbshop


SUEZ erbjuder företag och privatpersoner att beställa avfallsrelaterade tjänster via vår webbshop. Tjänsteutbudet varierar från ort till ort varför du som besökare måste meddela oss var du vill att tjänsten ska utföras genom att ange ett postnummer eller välja kommun.

Dator