SUEZ lanserar återvinningsblogg

Idag lanserar vi en blogg om återvinning, hållbarhet och spaningar på trender och nyheter kring cirkulär ekonomi och andra spännande initiativ. Att öka kunskapen om och intresset för hållbarhetsfrågor, med betoning på återvinning och avfallshantering, är en av anledningarna till dagens lansering.

 

Vi har saknat en plattform där både näringslivet och privatpersoner kan hitta svar på frågor och följa utvecklingen på området utan att det blir för akademiskt eller krångligt. Genom att ge besökarna till sajten ett relevant, varierande och spännande innehåll hoppas vi kunna bidra till ett större engagemang och en ökad återvinning i stort. Ni hittar bloggen på återvinningsblogg.se eller via vår hemsida suez.se. Välkommen in.

Idag passar vi även på att lansera vår nya hemsida – suez.se. Med betoning på användarvänlighet och enkelhet har vi paketerat om vårt erbjudande för att göra det enklare för företag att se hur de kan få effektiva helhetslösningar för återvinning och avfallshantering med oss som samarbetspartner. Att enkelt kunna beställa tjänster och även komma i kontakt med oss har varit andra viktiga mål för projektet. Välkommen till oss.

Vill du veta mer om SUEZs återvinningsblogg eller om vår hemsida – kontakta oss gärna.