SUEZ ingår partnerskap med Rubicon Global

SUEZ har inlett ett innovativt partnerskap med Rubicon Global, ett molnbaserat avfalls- och återvinningsföretag med fokus på hållbarhet.

Rubicon Global erbjuder sina kunder digitala lösningar för deras avfallshantering. SUEZ är redan idag banbrytande när det gäller att vara uppkopplade och använda digitala lösningar för vårt arbete inom cirkulär ekonomi och detta samarbete kommer att öppna för nya och effektiva lösningar på både de europeiska och amerikanska marknaderna.

Partnerskap med Rubicon är ett led i vår strategi att utveckla och ta fram nya tjänster, framför allt inom avfall och återvinning. SUEZ och Rubicon ska samarbeta inom teknologi och data för att påskynda utvecklingen av Rubicons patenterade molnbaserade plattform, kundportal och mobila applikationer, vilket innebär att SUEZ kan modernisera och förbättra vår insamlingsservice genom att använda teknologin i våra fordonsflottor.

Samarbetet kommer även att fokusera på att hjälpa kommuner att förbättra sin fastighetsnära insamling och öka sin återvinningsgrad, bland annat genom insamling och analys av data, men även genom att optimera och effektivisera vår egen fordonsflotta.

Läs pressreleasen på vår koncerns hemsida.