Nytt traineeprogram säkrar kompetens- och ledarförsörjningen

Idag öppnar SUEZ för ansökningar till vårt nya traineeprogram. Vi söker två nyutexaminerade kandidater inom miljö, hållbarhet, teknik eller logistik, som ska arbeta hos oss i Stockholm eller Norrköping/Örebro.

Traineeprogrammet är en viktig del i vår kompetens- och ledarförsörjning med mål att finna nya talanger som vill växa och utvecklas med företaget under de två år som programmet pågår. Självklart hoppas vi att våra traineer ser sig i en fortsatt roll hos SUEZ efter avslutat program.

SUEZ ingår i en världsomspännande miljökoncern och traineeprogrammet genomförs inom vår svenska organisation. Här får man chansen att utveckla kunskap och skapa nätverk, att lära känna inte bara företaget utan en framtidsindustri som står inför nya utmaningar varje dag på vägen mot hållbar utveckling och cirkulär ekonomi. Personen som ansöker kommer att få en bred introduktion till SUEZ, samt fördjupad kunskap i flertalet intressanta områden i vårt företag.

”Att stärka vår verksamhet med dessa traineer är ett viktigt sätt för oss att få in nya perspektiv och förmågor. Vi ser fram emot att de blir en del av oss och hoppas att detta blir så lyckat att vi snart startar fler traineeprogram”, säger Magnus Wiklund HR chef.