Om suez.se

Vår webbplats är en så kallad "responsiv webbplats" vilket innebär att den anpassar sig till den enhet som används vid besöket på suez.se. På så vis kan du alltid ha SUEZ i fickan om du behöver sorteringshjälp, beställa hämtning eller vill beställa en container till vårstädningen. För att få bästa möjliga upplevelse bör du använda en senare version av en modern webbläsare.

Hitta på webbplatsen

Det finns olika sätt att nå den information som intresserar dig. Här beskriver vi kort de viktigaste.

Företagstjänster

Via "företag" navigerar du dig till SUEZ företagstjänster. Då utbudet ibland ser olika ut runt om i landet ber vi dig slå in postnummer på den ort där du behöver hjälp med tjänsten. På en del orter erbjuder vi lokal e-handel vilket innebär att du kan beställa vissa tjänster online.

Tjänster för privatpersoner

Via "privat" navigerar du dig till SUEZ privattjänster. Då utbudet ibland ser olika ut runt om i landet ber vi dig slå in postnummer på den ort där du behöver hjälp med tjänsten. På en del orter erbjuder vi lokal e-handel vilket innebär att du kan beställa vissa tjänster online.

Sök

Skriv in ett eller flera ord i sökfältet uppe till höger på sidan och tryck sedan på "Sök". Läs mer om sökfunktionen under Sökhjälp.

Kontakt

För att du ska få så bra service så snabbt som möjligt ber vi dig ange ditt postnummer. Då guidar vi dig direkt till ditt lokala SUEZ-kontor där du kan ta del av lokal information och enkelt komma i kontakt med såväl säljare som vår kundtjänst.

Gilla/dela sidan