Snygg och effektiv återvinning på kontoret

Ett snyggt kontor behöver snygga återvinningslösningar. Lösningar som är bekväma, funktionella, miljöriktiga och som gör det roligt att sortera och återvinna mer. Därför har vi på SUEZ tagit fram en helt ny lösning för kontorsåtervinning – SUEZ Miljöcirkeln® Kontor.

Ett fast pris per arbetsplats och år

Med SUEZ Miljöcirkeln® Kontor betalar du bara en fast avgift per anställd och år vilket gör det enkelt att växa med lösningen och att kontinuerligt utvärdera företagets miljöarbete.

Enkelt och bekvämt

Lösningen utformas i nära samarbete med dig så att alla får nära till närmaste återvinningsmöbel och så att tömningar sker vid rätt tillfällen. Vi kan hjälpa dig med alla typer av avfallsslag och erbjuder oss också att hämta på ditt våningsplan. Allt för att det ska vara så enkelt och bekvämt som möjligt att återvinna.

Snygga möbler

Alla kärl placeras i snygga kontorsmöbler som smälter in i kontorets övriga design. Du väljer själv om du vill ha en mer modern eller traditionell design. Möblerna förses med tydliga skyltar och instruktioner. Skulle någon lösning gå sönder garanterar vi ett återställande till normal funktion inom 48 timmar.

Välsorterade arbetsplatser

För att underlätta sorteringen direkt vid varje arbetsplats erbjuder vi en Triopelle. En sorteringslösning för varje anställd som både är snygg och funktionell. Med Triopelle blir det lättare att sortera ut vitt kontorspapper vilket minskar den totala kostnaden för din återvinningslösning.

Hög sekretess

Har ditt företag dokument som kräver en högre säkerhetsnivå vid omhändertagandet? Vi erbjuder en möbel med monterad dokumentförstörare för sekretesspapper som även kan fyllas med vanligt kontorspapper.

Viktig statistik

Med SUEZ Miljöcirkeln® Kontor får du full kontroll över din återvinning. Vi förser dig med statistik över de volymer och avfallsslag vi hanterar åt dig så att du har ett bra underlag för eventuella miljörapporter. Vi lämnar dessutom en miljögaranti som borgar för att alla material hanteras med minsta möjliga miljöpåverkan.

Diplomerad återvinning

Du som vill har också möjlighet att diplomera ditt kontor med en SUEZ Miljöcirkeln®-symbol.

Lokala avvikelser rörande ovan tjänst kan förekomma. Kontakta därför alltid ditt närmaste SUEZ kontor om du är intresserad av vår tjänst Miljöcirkeln® Kontor.

Gilla/dela sidan