Spara tid, pengar och miljön med SUEZ Miljöcirkeln®

Vi på SUEZ hjälper dig gärna och tar ett helhetsgrepp kring din återvinning och avfallshantering. Med miljö och ekonomi i fokus ser vi till att allt fungerar så smidigt som möjligt.

Vår helhetslösning SUEZ Miljöcirkeln® är anpassad för en lång rad branscher och behov. Arbetsprocessen är uppdelad i fem steg.

Inventering

Först genomför vi en inventering av din nuvarande avfallshanterings- och återvinningslösning. Vi analyserar avfallsslag, utrustning, logistiklösningar och volymer

Optimering

Därefter återkommer vi med ett förslag på lösning som kan hjälpa dig att öka din återvinningsgrad. Lösningen innehåller en rekommendation av utrustning, sorteringssystem, hämtningsfrekvens och kostnadsbild.

Sortering

När vi kommit överens om lösning placerar vi ut den utrustning du behöver. Vi går genom rutiner och riktlinjer tillsammans med dina medarbetare så att de har den information som krävs för att säkerställa en effektiv sortering.

Hantering

Vi hämtar automatiskt och tömmer vid de tidpunkter vi kommit överens om. Därefter transporterar, förädlar och återvinner vi materialet på bästa sätt.

Rapportering

Vi förser dig med statistik över volymer och kostnader för att du ska ha full kontroll över din miljöpåverkan. Vid våra uppföljningar och genomgångar kan vi gemensamt kontinuerligt förfina och optimera lösningen ytterligare.

Gilla/dela sidan